Viikkotiedote (vko 3)

Tämän viikon aiheita muun muassa sosiaalisen median turvallisuus, uhat ja uhkien torjunta sekä innovaatiojunan jälkifiilistely.

Keskusteluissa juuri nyt

Uudessa Sosiaalisen median benchmarkingia -ryhmässä mietitään mittapuita TVT-tukipalveluihin sekä sosiaalisen median käyttöön opetuksessa ja opiskelussa.

Mitä enemmän sosiaalinen media houkuttelee ihmisiä, sitä enemmän kohdataan myös erilaisia lieveilmiöitä. Turvallisuus, uhat ja uhkien torjunta puhuttavat Sometun organisointi -ryhmän keskustelussa.

Innovaatiojunassa koettua fiilistellään ja jaetaan keskustelussa. Heräsikö sinulle kokeilusta ajatuksia?

SecondLifen käyttöönottoon ja oman tilan rakenteluun kaivataan apua täällä.

Materiaalin yhdessä tuottamisesta sekä käytänteiden jakamisesta kiinnostuneita median opettajia kaivataan puolestaan täällä.

Koulu- ja oppilaitoskirjaston kehittäminen -ryhmässä keskustellaan koulukirjastojen arviointikriteereistä.

Tsekkaa myös

Tulevia tapahtumia

tammikuu 20, 2010, kirjoittanut Nina Kurki

Yksi kommentti kirjoitukseen “Viikkotiedote (vko 3)”

  1. Lucia kirjoitti:

    Minullakin on varmasti nyt jonkinlainen väsymisvaihe sosiaaliseen mediaan, vaikka en missään nimessä haluaisikaan saada takaisin sitä maailmaa, jossa yrittäjä tapasi muita samanlaisia vain lähtemeällä ankeisiin pönötystilaisuuksiin. Olen ajatellut viime aikoina, että pieni etäisyys ehkä auttaisi löytämään sen minun näköiseni tavan elää täällä verkossa. Aina vain vähemmän kiinnostavat Twitterin taskubileet ja monotanssit, sillä työt eivät tule valmiiksi sillä, että toistelen muiden kanssa kuorossa miten mahtavaa tämä kaikki on ja virtuaalihännystelen. Olen samaa mieltä tuosta mitä kirjoitat sosiaalisesta mediasta puhumisen teennäisyydestä: On tehty suuri asia sellaisesta, joka on vain yksi vaihe internetin kehityskulussa.Ihminen taitaa tosiaankin alkaa nähdä sitä minkä parissa hänen mielensä askartelee. Nimittäin aivan lyhyen ajan sisällä on tullut vastaan somekriittisieäkirjoituksia, joissa on ollut ihan järkiasiaa niinkuin nyt tässäkin. Jahka vielä itsekin bloggaan tunnoistani ja vähän linkittelen, saanen seurata Twitter-seuraajieni määrän romahtavan ja Facebook-fanien kaikkoavan. Nooh, sadan vuoden päästä sillä ole mitään merkitystä.

Leave a Reply