Viikkotiedote (vko 21)

Mobiilikesäkoulu 2011

25.-26.5.2011 Hämeen ammattikorkeakoulun Mustialan toimipisteessä, Tammelassa järjestettiin toista kertaa Mobiilikesäkoulu. Ilmoittautumisen jälkeen väki siirtyi mobiilipolulle. Mobiilikesäkoulussa opittiin eri keitailla mm. tuottamaan materiaalia mobiililaitteella, ohjaamaan oppimista mobiililaitteiden avulla, käyttämään sosiaalista mediaa mobiilisti ja täggäämään kuvia. Tänä vuonna mukana oli myös Sometun Matkatoimisto SoMe, josta sai vinkkejä sosiaalisen median käyttöön. Mobiilikesäkoulun tuotoksia kerätään yhteiselle sivulle.

Qelluntai – koska, missä ja mitä teemme?

On aika aloittaa Sometun kesätapahtuman suunnittelu. Qelluntai 2011 on tulossa. Viime vuonna Qelluntai järjestettiin ensimmäisen kerran Lepaalla, Hämeessä 30.-31.7.2010. Tapahtuman sijainti tulee olla ESR-pykälienmukaista Manner-Suomea, johon Saimaa ei käy, mutta esim. Päijänne käy. Tapahtuma on osa AVO-hankkeen aktiviteetteja. Jokin sisävesilaivan reitti tai tilauspaatti yhdistettynä johonkin majoituspaikkaan, jossa voimme omaa ohjelmaa toteuttaa. Ideoita otetaan vastaan. Viime vuonna mukana oli myös perheitä, joten koitetaan järjestää tämäkin mahdollisuus tänä vuonna. Tule mukaan suunnittelemaan Qelluntai-ryhmään ja Facebook-sivulle.

Tulevia tapahtumia

Touko-elokuussa

Syys-joulukuussa

toukokuu 27, 2011, kirjoittanut PauliinaMakela

Leave a Reply