Viikkotiedote (vko 24)

Jäsenkysely

Sometu-verkostolaisille on ollut avoimena 2.5.2011 lähtien jäsenkysely, joka sulkeutuu tänään 16.6.2011 klo 23.59. Kyselyssä kysytään sosiaalisen median välineiden käyttöä sekä toiveita ja ajatuksia verkoston kehittämisestä. Tuloksia tullaan hyödyntämään kaikkien Sometu-verkostolaisten hyväksi hankkeen puitteissa. Kyselyyn pääsee vastaamaan tässä osoitteessa http://digiumenterprise.com/answer/?sid=653492&chk=Z859ZBZD. Vastaa vielä tänään ja vaikuta osaltasi Sometun toimintaan, kiitos!

SomeTime2011-tapahtumaa seuraa SomeTime2012-tapahtuma

SomeTime2011 järjestetiin perjantaina ja lauantaina 10. – 11.6.2011 Espoossa Aalto Design Factorylla. Paikalla oli perjantaina vajaa 200 ja lauantaina reilu 100 sosiaalisen median aktiivikäyttäjää ja vaikuttajaa. Tämä törmäytystapahtuma toi osallistujat flow-tilaan oppimisen, jakamisen ja verkostoitumisen lomassa. Heikki Hallantie kiteytti viime vuonna: ”Anna enemmän kuin otat, saat enemmän kuin annat!” ja tänä vuonna: ”Tunnista unelmasi, karkoita pelkosi!” SomeTime-tapahtumat ovat avoimia, yhteisöllisesti, itseorganisoituvasti ja talkoohenkisesti järjestettyjä. Voit käydä vielä tapahtuman jälkeen katsomassa Twitterissä #SomeTime2011 haulla, Twitterissä SomeTime 2010 ja 2011 osallistujalistalla, Facebookissa sekä Deliciousissa tapahtuman aikana ja jälkeen tuotettuja kuvia, videoita, livestreamauksia sekä blogikirjoituksia. SomeTime2012-tapahtuman suunnittelu on jo aloitettu sekä suomeksi Facebook-ryhmässä että englanniksi Facebook-sivulla.

Tulevia tapahtumia

Sometu-verkoston jäsenistä osa on jo kesälaitumilla ja loput siirtyvät vähitellen kesälomaa viettämään. Tämän huomaa myös Sometu-verkoston tapahtumista, koska tulossa on Qelluntai ja sen jälkeen onkin jo syystapahtumat vuorossa. Ideoita Qelluntaissa käsiteltäviksi aiheiksi on eri keskusteluissa noussut mm. ilmiöpohjainen oppiminen, näkymätön oppiminen ja mokaaminen. Tule suunnittelemaan Facebook-sivulle tai Ning-ryhmään!

Kesä-elokuussa 2011

Syys-joulukuussa 2011

kesäkuu 16, 2011, kirjoittanut PauliinaMakela

Leave a Reply